Zo blij met je steun groot of klein
nl

OVER ONS

Ik ben Kenny Priem, trotse partner en vader.
`Tijdens Covid waren we in verwachting van ons eerste kind en was ik dol enthousiast verbouwingswerken aan het uitvoeren toen het noodlot toesloeg.
In 1 klap was ik 2 vingers, topkootje pink kwijt en was top wijsvinger verbrijzeld.
Moest ik maanden herstellen en revalideren en hopen dat dit de enige schade was en geen verdere operatie (amputatie) nodig zou zijn van andere kootjes.
Na mijn 2de operatie aan de wijsvinger en een positieve revalidatie was een schroef de oplossing waarbij de bovenste 2 kootjes aan elkaar vasthangen maar zo had ik toch nog duim en wijsvinger om dingen te kunnen vastnemen en grijpen, mits beperking en steeds gevoelloos.

Na de volledige revalidatie kwam het verdikt dat ik niet in aanmerking van invaliditeit kom, tenslotte had ik nog mijn volledig hand en kun je met één vinger ook typen.
De woorden "Meneer, je kunt perfect nog uw werk uitvoeren, het zal gewoon op een andere manier zijn" kwamen toch hard aan.

Het positieve is dat ik wel in aanmerking kom voor Naked Prosthetics van 2 digits. Dit zijn functionele en duurzame prothesen ter ondersteuning voor mijn dagelijkse handelingen en meer vertrouwen in de grip van mijn linkerhand geeft.
Maar met een kostenplaatje die heel duur is en zonder tussenkomst van ziekenfonds.

Vrienden Tiny en Vicky hoorden dit en willen me helpen om dit te kunnen realiseren. Ze stappen van Saint-Jean-Pied-de-Port naar Compostella, hiermee willen ze geld voor me inzamelen. `

Doelstelling is om op het einde van dit jaar naar ortho-kin te gaan.
En de procedure voor Naked Prosthetics op te starten, zodat productie kan opgestart worden (deze worden op maat gemaakt)

Alle hulp is welkom, steun hun! Steun ons!

Onder de 3 foto's van het gezin vind je harde beelden van het tijdsverloop van ongeval tot herstelling.
Deze zullen schokkend overkomen, dus SCROLL NIET verder indien je deze niet wenst te zien.